Home

Ben je op zoek naar herstel? Worstel je met langdurige persoonlijke problemen, waar je alleen niet uitkomt? Zou je in een veilige omgeving willen praten over wat je bezighoudt? En zoek je naar oplossingen? Celebrate Recovery is een intensief programma van een jaar. Elke week is er op maandagavond een bijeenkomst. We starten op maandag 4 september 2017 om 19:30 uur, met een open inloopavond. Aanvang is om 19:15.


Er is geen opgave nodig, geen kosten, wel een vrijblijvende collecte.


We starten op maandag 4 september 2017. Om 19:30 uur beginnnen we; inloop vanaf 19:15 uur. We eindigen om 21:30 uur met het programma. We hebben daarna nog een half uur Celebrate-Cafe, waar we nog even kunnen napraten. De avonden zijn elke week, in principe het hele jaar door. Het programma bestaat uit een inleiding met een praktisch thema uit de bijbel, of een persoonlijk verhaal van een oud-deelnemer. Tijdens de tweede helft van de avond praten we door in in aparte mannen- en vrouwengespreksgroepen. De eerste 2 keer zit je in de nieuwkomers groep. Leidend in de groepen zijn veiligheid en vertrouwelijkheid; dus je bent ook vrij om alleen maar te luisteren.

crecovery post
Je bent altijd welkom, want wij geloven dat geen enkel probleem zo groot is, of God kan het oplossen! Oud-deelnemers van het programma willen je graag laten weten wat het voor hen betekend heeft om mee te doen. Door op deze link te klikken, kun je hun persoonlijke verhalen lezen.

Heb je geen probleem, maar ben je nieuwsgierig naar wat Celebrate Recovery is? Ook dan ben je van harte welkom.

Zie voor meer informatie Celebrate Recovery Nederland