Welkom

Laat God je de rust geven om te aanvaarden wat je niet kunt veranderen, maar ook de moed om te veranderen, wat je wél kunt veranderen.

Vraag je, je af of je leven overeenkomt met hoe God het had bedoeld?
Worstel je met problemen waar je alleen niet uitkomt?
Zou je in een veilige omgeving willen praten over wat je bezighoudt?

Mogelijk ben je op de goede plek beland. Kijk gerust even rond op onze site.

De Nieuwe Rank biedt het programma Celebrate Recovery (CR) aan. Een programma wat geen begin en geen eind kent, waardoor iedereen op zijn of haar tijd kan starten en ook weer eindigen. Iedereen die op bepaalde gebieden van zijn leven herstel nodig heeft, kan aan het programma deelnemen. CR helpt levenservaringen vanuit 8 Bijbelse principes uit de Bergrede, uit te leggen en je in staat te stellen aan de hand van 12 stappen, verdeeld over 25 lessen, je gebondenheid om te zetten in vrijheid. 

 

 

Je bent niet de enige die op zoek is! “We all got bruises”. En dat is precies waar Jezus voor naar deze wereld is gekomen. Waar Hij kwam, maakte Hij mensen gezond. “Ik ben gekomen om de mens het leven te geven in al zijn volheid” zei Hij over zichzelf (Joh. 10:10). Bij Celebrate Recovery leren we in openheid en eerlijkheid hoe we kunnen leven in vertrouwen op Jezus en hoe we innerlijke genezing en groei kunnen ontvangen.

We hopen dat deze site je meer duidelijkheid biedt over hoe Celebrate Recovery in elkaar zit en hoe een avond eruit ziet. Als je voor het eerst een avond bijwoont, is er altijd iemand beschikbaar om meer uitleg te geven. Natuurlijk mag je ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen als je meer wilt weten, loop gerust eens vrijblijvend binnen op donderdagavond in de Brug, Koningin Julianaweg 61, ‘s-Gravenzande. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom!Je bent iedere donderdag om 19.30 uur welkom in de lounge van de Brug.
Het programma begint om 19.45 uur. Tot dan!