Home

Welkom op de website van Celebrate Recovery Hoogeveen.

 

Misschien ben je uit nieuwsgierigheid gaan zoeken op internet naar informatie over Celebrate Recovery. Misschien heeft iemand in je omgeving erover verteld. Hopelijk geeft deze site antwoorden op je vragen.

 

Celebrate Recovery is een uniek bijbels programma voor iedereen die op bepaalde gebieden van het leven herstel nodig heeft.

Het programma is gebaseerd op acht bijbelse principes. Dat betekent niet dat Celebrate Recovery alleen bedoeld is voor gelovigen. Ieder persoon die de bijbelse basis van dit programma respecteert, kan een eerste stap zetten op weg naar verandering.

 

Celebrate Recovery behandelt een proces dat twaalf stappen van jou als deelnemer vraagt. Bij Celebrate Recovery maak je kennis met het geloof en het vertrouwen in Jezus Christus. Hij zegt niet dat je maar moet leren leven met je probleem. Hij biedt genezing aan en helpt je te herstellen. Genezing door Jezus betekent: zó worden zoals God jouw leven bedoeld heeft. Als dit voor jou theorie is die ver van je af staat, dan hoeft dat niet zo te blijven!

 

Er is hoop! Je mag samen met anderen dit avontuur gaan beleven.
Je kunt op elk moment dat jij wilt beginnen, bij Celebrate Recovery terecht. Er is geen vaste begin- of einddatum.