Welkom!

 

Celebrate Recovery is een programma voor mensen die niet bij de pakken neer willen zitten, voor mensen die op zoek  zijn naar een leven zoals God het heeft bedoeld. Je mag gaan ontdekken wie je bent!  Wij bieden daarvoor een veilige liefdevolle omgeving waar je mag zijn/worden wie je bent. Laat God je de rust geven om te aanvaarden wat je niet kunt veranderen, maar ook de moed om te veranderen, wat je wél kunt veranderen.

Doe mee en vier je herstel!

Elke maandagavond (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties) worden bijeenkomsten van CR gehouden.   

Deelname is op aanschaf van het startpakket na gratis. Het startpakket is 50 euro. Hierin is de bijbel inbegrepen.

CR vindt plaats in het gebouw van Life Builders, Dampten 16, 1624 NR Hoorn.

Niet ver van station Hoorn.

 

Je bent van harte uitgenodigd! 

 

Doet het leven soms pijn? Ben je misschien geestelijk gewond geraakt? Worstel je met problemen die je maar niet kunt oplossen? Misschien kan Celebrate Recovery (CR) je helpen!
De praktijk van het leven leert dat veel mensen met zichzelf overhoop kunnen liggen. Dat mensen worstelen met pijn en moeite. Met problemen die door hunzelf of door anderen zijn veroorzaakt. Niemand van ons is perfect. We kennen allemaal situaties waarin we het in meer of mindere mate hebben verprutst en ondanks goede voornemens lukt het ons vaak niet of met een proces van herstel te beginnen. Zou je uit die vicieuze cirkel willen stappen? Celebrate Recovery is een programma waaraan je samen met anderen werkt aan je herstel. Voor de meeste mensen die je al zijn voorgegaan is het een levens veranderende situatie geworden. Ze hebben ontdekt dat er een weg is. Een weg die leidt naar genezing en herstel. Naar een leven zoals God het bedoeld heeft!

Ben je op zoek naar herstel? Worstel je met problemen waar je alleen niet uitkomt? Zou je in een veilige omgeving willen praten over wat je bezighoudt?


Loop dan eens vrijblijvend binnen op een maandagavond.

Om 19.45 uur begint het programma, vanaf 19:30 uur is er koffie. Het eerste deel van de avond is iedereen welkom voor een les over een praktisch thema uit de bijbel of een persoonlijk verhaal van een oud-deelnemer. Als je voor de eerste keer komt, leggen we je na afloop ook graag uit hoe je deel kunt nemen aan het programma na de pauze. Daarin zijn de gespreksgroepen, die plaatsvinden in een veilige, vertrouwelijke omgeving.

h

Je bent altijd welkom, want wij geloven dat geen enkel probleem zo groot is, of God kan het oplossen! Oud-deelnemers van het programma willen je graag laten weten wat het voor hen betekend heeft om mee te mogen doen. Door op deze link te klikken, kun je enkele van hun persoonlijke verhalen lezen. Heb je geen probleem, maar ben je nieuwsgierig naar wat Celebrate Recovery is? Ook dan ben je welkom!