CR-Landelijke ontmoetingsdag, 16-03-2019

 

CR ontmoetingsdag 2019

Nog even en het begint traditie te worden: de derde zaterdag van maart is er ook in 2019 weer een ontmoetingsdag voor iedereen die belangstelling heeft voor, of zich betrokken weet bij, Celebrate Recovery. Plenaire spreker in de morgenuren is Dineke van der Meer (Gemeente Opbouw werker in de PKN gemeente in ’s-Gravenzande). Zij zal spreken over het geestelijk DNA van Celebrate Recovery. Naast het organisatorische DNA is namelijk ook een geestelijk DNA. Daarin zijn Gods liefde, genade en het kruis van Jezus Christus de belangrijkste elementen. Uiteindelijk gaat de deelnemer steeds meer leven vanuit het DNA van Jezus Christus.

De tweede plenaire spreker is Henk Noordhuis. Hij was als één van de eersten in Nederland betrokken bij dit programma. Zijn enthousiasme voor C.R. was een gevolg van een bezoek aan de internationale conferentie. Daar ontdekte hij de mogelijkheden die dit unieke programma te bieden heeft aan de Nederlandse kerken. Hij is gedurende vele jaren de grote stimulans geweest achter de uitvoering van het programma in de VBG in Groningen en was één van de eersten met de overtuiging dat CR veel meer te bieden had dan alleen ‘herstel’. Verder zal een oud deelnemer haar Persoonlijk Verhaal delen, er is ontmoetingstijd, samen bidden, samen zingen, en een viertal workshops om verder te worden toegerust.

De workshops zullen gaan over relevante thema’s zoals ‘nieuwe deelnemers verwelkomen’, ‘je kerk motiveren voor het CR programma’, ‘hoe houd je het herstel vast na afloop van het programma?’ en ‘persoonlijke coaching van deelnemers’.

Deze bijeenkomst is voor belangstellenden ook een uitstekende gelegenheid om te ontdekken wat CR in jouw kerk zou kunnen betekenen.

Datum   : 16 maart 2019
Tijd       : 10:00 uur- 16:00 uur
Locatie : 's-Gravezande (exacte gegevens staan in de bevestiging die u ontvangt na opgave)
Kosten  : € 20,= per persoon, inclusief lunch en catering.

(medewerkers en deelnemers betalen geen kosten: opgave bij jouw teamleider)

 

Klik hier voor opgave