Op weg naar herstel

5 JAAR CELEBRATE RECOVERY

 

We hebben wat te vieren!!!

 

Viert je met ons mee?

 

Op onze jubileum avond nemen we je mee via de 12 stappen van het CR programma naar getuigenissen over ons persoonlijk herstel. We vieren wat God in ons leven heeft gedaan en geven je een kijkje in de opbouw van het programma. 

 

Als dat geen reden is om feest te vieren?

 

Wanneer:

donderdag 14 november 2019

 

Waar:

in de Brug, Koningin Julianaweg 61 in 's-Gravenzande

 

Tijd:

inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee

Start van het programma 19.45 uur tot 21.30 uur.

Na afloop ben je welkom in het Celebrate CAFE

 

 

Herstel en groei

Laat God je de rust geven om te aanvaarden wat je niet kunt veranderen, moed om te veranderen wat je wél kunt veranderen...

Vraag je, je af of je leven overeenkomt met hoe God het had bedoeld?
Worstel je met problemen waar je alleen niet uitkomt?
Zou je in een veilige omgeving willen praten over wat je bezig houdt?

Mogelijk ben je op de goede plek beland. Kijk gerust even rond op onze site.

 

Innerlijk herstel en geestelijke groei

 

Veel mensen hebben innerlijke blokkades die hun ontwikkeling en geestelijke groei in de weg staan. Soms heeft dit te maken met het verleden, soms met het heden en soms met beiden. Vaak verborgen achter een masker dat luidt: 'met mij gaat alles goed'.

De Nieuwe Rank biedt het programma Celebrate Recovery (CR) aan. Een programma wat geen begin en geen eind kent, waardoor iedereen op zijn of haar tijd kan starten en ook weer eindigen. Iedereen die op bepaalde gebieden van zijn leven herstel nodig heeft, kan aan het programma deelnemen. Het CR programma helpt je om je levenservaringen uit te leggen en je in staat te stellen je gebondenheid om te zetten in vrijheid.  

 

Celebrate Recovery betekent ´vier je herstel´.

 

 

Je bent niet de enige die op zoek is! “We all got bruises”. En dat is precies waar Jezus voor naar deze wereld is gekomen. Waar Hij kwam, maakte Hij mensen gezond. “Ik ben gekomen om de mens het leven te geven in al zijn volheid” zei Hij over zichzelf (Joh. 10:10). Bij Celebrate Recovery leren we in openheid en eerlijkheid hoe we kunnen leven in vertrouwen op Jezus en hoe we innerlijke genezing en groei kunnen ontvangen.


We hopen dat deze site je meer duidelijkheid biedt over hoe Celebrate Recovery in elkaar zit en hoe een avond eruit ziet. Als je voor het eerst een avond bijwoont, is er altijd iemand beschikbaar om meer uitleg te geven. Natuurlijk mag je ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen als je meer wilt weten, loop gerust eens vrijblijvend binnen.Je bent iedere donderdag om 19.30 uur welkom in de Brug.

Het programma begint om 19.45 uur.

Tot dan!