Vragenlijst probleemgebieden

Beste belangstellende CR deelnemer,

Door hier te klikken heb je waarschijnlijk het voornemen om de komende vragenlijst in te vullen. Die vragenlijst heeft tot doel om de eventuele probleemgebieden in je leven een naam te geven. Het gaat niet over problemen die je zelf op een eenvoudige manier kunt vaststellen. Faalangst, een teveel aan alcohol of ongezonde eetpatronen herken je in de regel zelf wel. Maar die herkenning is er niet altijd op andere terreinen. Daar gaat deze vragenlijst je bij helpen. Voordat je begint is het belangrijk dat je op de hoogte bent van een aantal zaken. Die informatie geven we hieronder.

A. De lijst bestaat uit stellingen. En jij gaat aangeven in welke mate jij jezelf herkent in elke stelling.

B. Jouw keuze varieert steeds tussen helemaal NIET waar (dus geen herkenning = 1) tot helemaal WEL waar (dus maximale herkenning = 6)

C. Veel invullers zijn altijd geneigd om ‘veilig’ te kiezen; in dit geval zou dat betekenen dat je een vaker een 3 of een 4 kiest. Dat mag, maar realiseer je dat die ‘veilige keuze’ niet altijd een helder plaatje geeft bij de uitkomst. Durf gerust voor een 1 of een 6 te gaan.

D. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de uitkomst van deze vragenlijst. De teamleider van jouw lokale CR krijgt een samenvatting van de uitslag en zal die met je doorspreken.

E. Het kan zijn dat een bepaalde stelling niet op jou van toepassing is, bijvoorbeeld doordat je geen partner hebt of geen betaald werk. Kies dan altijd voor een 1 als antwoord.

F. Vraag God, voordat je met invullen begint, om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ga vervolgens spontaan door de vragen heen en denk niet te lang na over wat je moet invullen.

G. Sommige stellingen lijken op elkaar, maar zijn toch anders geformuleerd. Lees de stelling daarom zorgvuldig door, voordat je er een cijfer aan toekent.

H. Reserveer ongeveer 30 minuten voor het invullen.

Eerst begin je met het invullen van je naam, e-mailadres en jouw CR-locatie. Daarna begint de vragenlijst.

Stuur voordat je begint een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, CR Lokatie en telefoonnummer.
Ga daarna naar de vragenlijst en vul hem in:

START VRAGENLIJST