Herstel en Groei

Loop jij in je leven steeds tegen hetzelfde vervelende gedrag aan of kun jij je eigen emoties niet de baas. Dan is Celebrate Recovery waarschijnlijk een programma voor jou. 

Celebrate Recovery is een Bijbels herstelprogramma met de focus op herstel. Herstel van pijn, verkeerde gewoonten en verslavingen.

Iedereen die in bepaalde gebieden van zijn of haar leven herstel nodig heeft kan deelnemen aan Celebrate Recovery. Het programma is gebaseerd op acht Bijbelse principes uit de Bergrede, gekoppeld aan twaalf stappen. Deze twaalf stappen mag je als deelnemer doorlopen in je eigen tempo.

Het programma is er voor mannen en vrouwen die worstelen met hun identiteit, en verstoorde of verbroken relaties. Daarnaast zijn mensen met belemmerend gedrag, zoals haatgevoelens, woede, jezelf wegcijferen, verdriet en verschillende vormen van verslavingen meer dan welkom. Celebrate Recovery is ook voor mensen die het slachtoffer zijn van lichamelijke- en geestelijke beschadigingen.

Celebrate Recovery is elke maandagavond, uitgezonderd feestdagen en vakanties. Je mag altijd binnenlopen om de aanbidding, en het onderwijs of getuigenis mee te maken. Daarna is er de mogelijkheid om je vragen te stellen in de nieuwkomersgroep voordat je besluit om deel te nemen. Als team van Celebrate Recovery hebben we 1 motto: “Samen gaan we struikelend achter Jezus aan”. Waarom?............ Omdat iedereen issues heeft.

Kom zoals je bent. Je bent welkom om een keer te komen kijken. Je kunt op elk moment beginnen, er is geen vaste begin- of einddatum.

Je hebt God, andere mensen en een veilige omgeving nodig om te herstellen en vrij te worden. Het team van Celebrate Recovery Eemland wil je daar graag bij helpen.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden en meer willen weten over Celebrate Recovery? Je kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Je kan ook gewoon op maandagavond om 19:15 uur binnenlopen bij:           

ProStairs  

Haarbrug 33751 LM

 Bunschoten-Spakenburg

 

Wat deelnemers zeggen:

Veilig, doortastend en gezellig! (Ruben)
Echt en puur mogen zijn , zonder veroordeling (Sandra)
Ik ontdekte dat God mij tot bloei liet komen, toen ik Hem eindelijk alle scherven durfde te geven ( Johan)
Ik leerde eindelijk mijn hart te delen (Sander)
Deel gaan nemen aan CR was, na mijn bekering, de beste keus in mijn leven. (Yvonne)
Gered, geheeld en tot bloei gekomen door God, die CR op mijn weg heeft gebracht. (Henk)
Een programma wat echt iederéén zou moeten volgen.. (Paula)