Medewerkers gezocht

Medewerkers gezocht

Celebrate Recovery is een veilige plaats:

.. om te delen

.. om te schuilen

.. om God te ontmoeten

.. om zorg te geven en zorg te ontvangen

.. waar respect is voor iedereen

.. waar vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staat

.. om te leren

.. om lief te hebben

.. om te groeien

.. om je masker af te zetten

.. voor gezonde uitdagingen en gezonde risico's

.. omkeerpunt in de levens van mensen.

Om Celebrate Recovery gestalte te geven zijn er medewerkers nodig. Op dit moment zijn we op zoek naar:

Bidders:
Gedurende het tweede deel van de avond zijn de deelnemers met elkaar in gesprek in de zgn. open-deelgroep. We zoeken twee of drie mensen die in een andere ruimte met elkaar in gebed willen gaan om te bidden voor openheid van de deelnemers, hun herstel en doorwerking van de heilige Geest in hun hart en in hun leven. Ons verlangen is dat er wekelijks gebeden wordt tijdens de Open Deelgroep tijd, maar dit hoeven niet elke week dezelfde mensen te zijn. Ben je bereid om dit bijvoorbeeld twee keer per maand te doen, dan komen we ook heel graag in contact met je.

Coaches:
We streven ernaar dat iedere deelnemer een coach heeft, een buddy met wie hij/zij regelmatig persoonlijk contact heeft. Iemand die samen met de deelnemer door het materiaal heen gaat, een klankbord wil zijn en samen met hem of haar bidt. Zou jij iets willen betekenen in het leven van de ander en hem of haar ondersteunen? Meld je aan als belangstellende. Dan kunnen we jouw vragen beantwoorden en kun je vervolgens afwegen of dat het misschien iets voor jou is.

Medewerker website:

Voor het up to date houden van de informatie, de agenda en de publiciteit zijn we op zoek naar een digitaal vaardig medewerker. Heb je een paar uur in de maand tijd om ons te ondersteunen neem dan contact met ons op.

Voor de vacatures geldt dat je geen bijzondere kwaliteiten hoeft te hebben, maar wel een hart voor God en een hart voor mensen!

Wil je meer weten over een vacature? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je andere gaven en talenten die je in zou willen zetten voor CR Eemland, neem dan ook contact op.