Deelnemen aan CR met online ondersteuning?

Met regelmaat informeren mensen op ons landelijke kantoor naar de dichtstbijzijnde locatie waar ze deel kunnen nemen aan CR bijeenkomsten. Helaas zijn er nog steeds te weinig kerken in ons land, die in staat zijn om dit pastorale discipelschapsprogramma te faciliteren. Dit heeft tot gevolg dat veel belangstellenden uiteindelijk niet (kunnen) deelnemen vanwege praktische redenen, zoals de reistijd en de reiskosten die het gevolg zijn van wekelijkse CR deelname.

Wij geloven echter dat CR voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn. En daarom hebben wij overwogen en uiteindelijk besloten om van start te gaan met deelname waarin de fysieke bijeenkomsten is vervangen door wekelijkse online deelname. Wij willen met nadruk stellen dat deelnemen aan een online CR-groep niet hetzelfde is als deelnemen aan een CR groep, die fysiek bij elkaar komt. Er zijn veel elementen in het programma, die wij online niet goed kunnen realiseren vanwege het het feit dat een virtuele ruimte nu eenmaal anders is dan bijeenkomen in een zaal. Wij gaan een geloofsavontuur in, waarvan we hopen en bidden dat God dit nieuwe initiatief zal gaan gebruiken om uiteindelijk ook herstel en zegen te gaan geven aan de deelnemers.

Heb jij de mogelijkheid om bij jou in de buurt ergens fysiek aan te haken bij een CR groep, dan heeft dat de voorkeur! Is de afstand echt een probleem, dan bieden we jou dus nu de mogelijkheid om te gaan participeren met ondersteuning van wekelijkse online bijeenkomsten. Deelnemers aan deze groepen zullen wekelijks op vaste tijden contact met elkaar hebben, net zoals de fysieke CR groepen.

Wat mag jij verwachten bij deelname met online ondersteuning?
Plm. 40 online ontmoetingen op jaarbasis (officiële vakanties houden we vrij)
Groepen tot max. 10 deelnemers
Bijeenkomsten van 75-90 minuten
Zo mogelijk enkele ontmoetingsdagen op vrijwillige basis op een centrale locatie in het land.
Wij hanteren voor de online groepsbijeenkomst dezelfde richtlijnen als voor het deelnemen in een fysieke CR-groep (o.a. vertrouwelijkheid en geheimhouding)

Voorwaarden voor deelname
Je kunt in een ruimte gaan zitten waarin jij je af kunt zonderen van eventuele andere bewoners van jou huis.
Jij koopt zelf het Snelstarter pakket met alle materialen die nodig zijn voor deelname.

Kosten voor deelname
* Aanschaf van het Snel-Starterpakket a € 55,00 (inclusief deelnemersgids 1)
* € 50,00 per half jaar, óf € 10,00 per maand. (dit is inclusief deelnemersgidsen 2, 3 en 4)

Samenvatting
Bestel het Snelstarter-pakket via de website van CelebrateRecovery. Daarna kan jij beslissen of je deel wilt nemen aan de eerstvolgende Online CR-groep. Jij kan je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Na opgave nemen wij de praktische zaken als tijden, CR-huisregels en betaling met jou door.