Lokale CR websites

Er zijn ruim 20 locaties in Nederland waar u aan kunt haken om deel te nemen aan CR. Hieronder vindt u een overzicht van de locaties, waarvan de werkgroep heeft besloten om haar website te koppelen aan de landelijke website. En u ziet in het overzicht ook de kerken/ locaties waar een initiatiefgroep bezig is met de oprichting van CR. Is er in uw stad of regio nog geen CR-locatie beschikbaar? Vraag dan een info bijeenkomst aan. Wij komen graag naar u toe om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om een Celebrate Recovery groep op te starten.

Almere: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ASSEN

Barneveld: mail naar Edward: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DRECHTSTEDEN

Drachten: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EMMEN

GORINCHEM

'S-GRAVENZANDE

HEERENVEEN

HOOGEVEEN

HOORN

LELYSTAD

Musselkanaal: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ROTTERDAM

SNEEK

STEENBERGEN

UTRECHT

ZAANSTREEK

ZEEWOLDE

Zevenhuizen (Groningen): mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.