CR Locaties

"Vraag na het CR programma is er ruim voldoende, maar we worstelen met het probleem wat ook al 2000 jaar geleden al speelde: "te weinig arbeiders in de oogst"

En dus moeten we potentiële belangstellende deelnemers teleurstellen. Als jij visie hebt en misschien zelfs wel een roeping om hiermee aan de slag te gaan, laat het ons dan weten. We nemen dan contact met je op en gaan samen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Schrijf even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zelf een CR-groep beginnen?
Je wilt groeien? Het 12 stappen programma spreekt je aan? En er is nog geen kerk in je omgeving waar je welkom bent om in te stromen? Dan kan je overwegen om zelf te starten met mensen die ook hun emotionele barrières willen slechten en een groei-impuls willen ervaren in hun relatie met God en andere mensen. CR is levensveranderend. Wat je nodig hebt zijn startpakketten voor deelnemers en als groep kan je gebruik maken van het feit dat alle lessen op de website staan. Ook hebben we 2 dvd's met engelstalige Persoonlijke Verhalen, of je gebruikt de Persoonlijke Verhalen die op de website staan. Met elkaar kun je aan de slag.

Wil je overwegen om met enkele andere mensen samen een groep te vormen, bestel dan de nodige ‘startpakketten voor deelnemers’ op de website.
Mocht je nog vragen hebben of tegenkomen in het proces, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.