CR Locaties

Op ongeveer 10 locaties In ons land wordt het CR programma gefaciliteerd. Ongeveer de helft van deze locaties heeft een eigen website.

Zie:
www.celebraterecovery.nl/westland
www.celebraterecovery.nl/gorinchem
www.celebraterecovery.nl/rotterdam
www.celebraterecovery.nl/sneek
www.celebraterecovery.nl/eemland

Ben je enthousiast en wil je mee doen, maar bovenstaande locaties zijn niet bij jou in de buurt? Neem dan contact op en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je zelf het CR programma opstarten in je gemeente? Vraag dan een info bijeenkomst aan. Wij komen graag naar je toe om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor Celebrate Recovery in je gemeente.

Zelf een CR-groep beginnen?
Je wilt groeien? Het 12 stappen programma spreekt je aan? En er is nog geen kerk in je omgeving waar je welkom bent om in te stromen? Dan kan je overwegen om zelf te starten met mensen die ook hun emotionele barrières willen slechten en een groei-impuls willen ervaren in hun relatie met God en andere mensen. CR is levensveranderend. Wat je nodig hebt zijn startpakketten voor deelnemers en als groep kan je gebruik maken van het feit dat alle lessen op de website staan. Ook hebben we 2 dvd's met engelstalige Persoonlijke Verhalen, of je gebruikt de Persoonlijke Verhalen die op de website staan. Met elkaar kun je aan de slag.

Wil je overwegen om met enkele andere mensen samen een groep te vormen, bestel dan de nodige ‘startpakketten voor deelnemers’ op de website.
Mocht je nog vragen hebben of tegenkomen in het proces, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.