Wat kost Celebrate Recovery

Het CR team Westland vraagt aan de deelnemers een bijdrage in de kosten voor het faciliteren van CR. Wij komen wekelijks bij elkaar m.u.v. een zomerstop van meestal zeven weken. Daarnaast slaan we in overleg met de deelnemers 3 weken over gedurende andere korte vakanties. Dat betekent per jaar ongeveer 42 CR samenkomsten. De financiële bijdrage van de deelnemers bedraagt € 30,- per kwartaal, Dus 120 euro per jaar.

Het eerste kwartaal van je deelname betaal je éénmalig geen bijdrage in de catering, maar je betaalt de kosten van het materiaal dat je ontvangt: € 60,-

Wat bieden wij daarvoor?

- Na betaling van de eerste kwartaalbijdrage ( € 60,-), ontvang je het startpakket met uittreksel map, boekje met de beschrijvingen van de meest voorkomende problemen, dagboek, gebedskaart, poster en deelnemersgids. Verder ontvang je de speciale CR bijbel (ruim 1000 pag.) met karakterstudies, overzichten, tekstverwijzingen, getuigenissen en schematische overzichten waar je Bijbelgedeelten kunt vinden over specifieke problematieken. Dat alles is verpakt in een handige draagtas.

- Koffie en thee met ???, fris en knabbeltjes in het “CR -café” .

- Heb je een deelnemersgids volledig ingevuld en doorgesproken met je coach, dan ontvang je zonder extra bijdrage de volgende deelnemersgids.

De kosten zijn dus éénmalig € 60,- voor het start materiaal en daarna € 30,- per kwartaal.

De data om deze bijdrage over te maken zijn: 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober.

Geen belemmering

Wij vinden het belangrijk om te melden dat de bijdrage voor het aanschaffen van de verschillende materialen geen belemmering mag zijn om niet deel te nemen aan het programma. Wanneer uw financiële situatie het niet toelaat om bij te dragen in de onkosten laat het ons dan weten. We kijken per situatie wat we kunnen regelen. Wij hebben begrip voor de situatie en houden daar dus rekening mee.

Tijdens de Celebrate Recovery avonden zijn de verschillende materialen aanwezig zodat u deze kunt inzien.