HERSTEL EN GROEI

Extra Gastenavond:

Bij CR mag je altijd binnenlopen om eens vrijblijvend kennis te maken met het programma. Want het is waardevol voor iedereen.

Maar op 12 november hebben we een bijzondere bijeenkomst. Naast een standaard les, geven we een overzicht van het hele programma. Deelnemers en oud deelnemers zullen iets vertellen wat het voor hen betekent om er wekelijks bij te mogen zijn. Na het beantwoorden van eventuele vragen is er een hapje en een drankje.

Net zoals iedere andere CR-avond: koffie vanaf 19:30 uur en aanvang programma 19.45 uur.

 

Ervaar je emotionele groei blokkades in je leven? Ben je op zoek naar herstel? Worstel je met problemen waar je alleen niet uitkomt? Zou je in een veilige omgeving willen praten over wat je bezig houdt?

Loop dan eens vrijblijvend binnen op een dinsdagavond in 'De Ark', Kennelweg 14, 4205 ZR in Gorinchem.

Om 19:45 uur begint het programma; en vanaf 19:25 uur is er koffie. Het eerste deel van de avond is iedereen welkom voor een les over een praktisch thema uit de bijbel of een persoonlijk verhaal van een oud-deelnemer. Na de pauze zijn de gespreksgroepen, die plaatsvinden in een veilige, vertrouwelijke omgeving. Daar kun je trouwens nog niet gelijk de eerste avond aan meedoen. Op de eerste avond dat je aanwezig bent leggen we je vrijblijvend uit hoe je deel kunt nemen aan het programma, hoe het precies werkt, wat wij van jou verwachten en wat je van ons mag verwachten.

Als je wilt groeien

Je bent altijd welkom, want wij geloven dat geen enkel probleem zo groot is, of God kan het oplossen! Oud-deelnemers van het programma willen je graag laten weten wat het voor hen betekend heeft om mee te mogen doen. Door op deze link te klikken, kun je enkele van hun persoonlijke verhalen lezen.

Heb je geen probleem, maar wil je wel graag leren hoe God het leven bedoeld heeft? Ook dan ben je welkom!