Wat deelnemers vinden

  • “ik vind het bij Celebrate Recovery fijn, want daar ontmoet ik niet alleen mijn vrienden, maar ervaar ik ook onderlinge verbondenheid. Het feit dat je nu voor je kunt laten bidden, helpt me. De eerste twee stappen waren voor mij het lastigste, maar nu heb ik een goede coach en die helpt me fantastisch.” Enne... Het is nog gezellig ook in CR café!!”

  • “Ik ga naar CR omdat ik ervaar dat ze waarmaken wat ze beloven: je hoort erbij, ze veroordelen je niet ( deden ze in mijn kerk wel!) en ik ben onder de indruk van de doordachte wijze waarop alles aan de orde komt”.

  • “CR is voor mij eindelijk een veilige plek. De Persoonlijke Verhalen die we om de twee weken horen hebben mij geholpen om herkenning te vinden voor mijn eigen problemen. Er was een keer iemand die op video haar PV vertelde. Als ze erbij was geweest had ik haar verteld dat ik bijna hetzelfde had meegemaakt als zij.”

  • “CR is eigenlijk zoals de kerk zou moeten zijn denk ik. Ik ervaar daar eindelijk openheid, eerlijkheid, veiligheid, maar bovenal de liefde van God”.

  • “Ik liep al heel lang rond met iets wat tussen God en mij instond. Maar ik durfde er niet mee naar buiten te komen, bang voor afwijzing en veroordeling. Maar ik kom het nu te boven en ben al bij stap negen. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook intussen gestopt ben met roken. Dit is echt gaaf!”