Medewerkers gezocht

Celebrate Recovery is een veilige plaats:

.. om te delen

.. om te schuilen

.. om God te ontmoeten

.. om zorg te geven en zorg te ontvangen

.. waar respect is voor iedereen

.. waar vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staat

.. om te leren

.. om lief te hebben

.. om te groeien

.. om je masker af te zetten

.. voor gezonde uitdagingen en gezonde risico's

.. omkeerpunt in de levens van mensen.

Om CelebrateRecovery gestalte te geven zijn er medewerkers nodig. Op dit moment zijn we op zoek naar:

Bidders:
Gedurende het tweede deel van de avond zijn de deelnemers met elkaar in gesprek in de zgn. open-deelgroep. We zoeken twee of drie mensen die in een andere ruimte met elkaar in gebed willen gaan om te bidden voor openheid van de deelnemers, hun herstel en doorwerking van de heilige Geest in hun hart en in hun leven. Ons verlangen is dat er wekelijks gebeden wordt tijdens de OpenDeelgroep tijd, maar dit hoeven niet elke week dezelfde mensen te zijn. Ben je bereid om dit bijvoorbeeld twee keer per maand te doen, dan komen we ook heel graag in contact met je.

Coaches:
We streven ernaar dat iedere deelnemer een coach heeft, een buddy met wie hij/zij regelmatig persoonlijk contact heeft. Iemand die samen met de deelnemer door het materiaal heen gaat, een klankbord wil zijn en samen met hem of haar bidt. Zou jij iets willen betekenen in het leven van de ander en hem of haar ondersteunen? Meld je aan als belangstellende. Dan kunnen we jouw vragen beantwoorden en kun je vervolgens afwegen of dat het misschien iets voor jou is. (Je bent sowieso welkom op het seminar voor coaches op 5 oktober 2019)

Assistent leider/ -leidster van een gespreksgroep.
Deze gespreksgroepen heten bij ons ‘open-deelgroep”. Er zijn heldere richtlijnen voor het begeleiden van de gesprekken. Je zorgt voor een veilige omgeving en bespreekt met elkaar de ervaringen van afgelopen week/weken. Verder zorg je dat er geluisterd wordt als iemand aan het woord is. Soms bespreek je met elkaar wat is ingevuld in de deelnemersgidsen.

Voor alle vacatures geldt dat je geen bijzondere kwaliteiten hoeft te hebben, maar wel een hart voor God en een hart voor mensen!

Wil je meer weten over een vacature? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Toen ik concreet gevraagd werd om in mijn gemeente mee te werken met CR, heb ik ja gezegd. Eigenlijk zonder te weten waar ik precies aan begon. Na tweeënhalf jaar zijn de CR avonden nog steeds de hoogtepunten van iedere week. Geweldig om te ervaren hoe dat ik door God gebruikt wordt om iets te betekenen in het leven van mijn medemens. Fantastisch om te zien dat Gods kracht in mijn zwakheid wordt volbracht. Ik weet niet hoelang ik nog zal doorgaan, maar tot nog toe is deze keus ook voor mij levensveranderend geweest. Als je de kans krijgt om het programma te ondersteunen is mijn advies onomwonden: Doen!"

Teun van de Vijver